Jumaat, 29 Januari 2010

Cupcake Hantaran Cik Siti Norzarina

Tempahan cupcake hantaran nie cb terima dari Cik Siti Norzarina yg akan melangsungkan majlis pertunangan dengan pasangannya Azizi pada hari esok sabtu 30 Jan 2010. Cik Siti kita yg lebih mesra dipanggil Zarina nie berkerja di Kuala Lumpur dan akan bertunang dengan En Azizi yg berada di Jasin Melaka.Cik Zarina yang berasal dari Tangkak  telah menghubungi cb untuk menempah cupcake chocmoist dengan topping buttercream kaler gold.

Cupcake yang telah cb siapkan malam tadi sebab pagi nie Cik Zarina akan mengambilnyer..pada pukul 8.25 pagi tadi beliau telah pun datang bersama ibu-bapanyer untuk mengambil cupcake tersebut.

SELAMAT BERTUNANG KEPADA CIK ZARINA DAN EN AZIZI..cb ucapkan semoga majlisnyer berjalan lancar dan jodoh berkekalan hingga ker hujung nyawa.

Close up swirl rose...Diharap Cik Zarina berpuashati dengan hasil kerastangan cb yer..kalau sedap boleh ler oder gan cb lagi untuk majlis perkahwinanmu nanti.Kepada yg inginkan hasil yg sebegini apa tunggu lagi tel cb okey..010-7083445.Terima kasih kepada Cik Zarina kerana memberi kepercayaan kepada cb untuk membuat cupcake hantaran pertunangannyer. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan